Lay NAME ...


Ve-velmi Shmi et al Bnei Yisrael veAni avarhem .. (A položit mé jméno nad syny Izraele, a já vám žehnej. Genesis kapitola Naso 06:27. Tento verš je také použit v řadě benediktsy).


Rush říká: „A (se spoléhat na Sifre a pojednání Hulín): jméno čtyřmístným, ne jeho.“ Náhradníci „a získat moc kněžské požehnání (nebo duchovenstvo bude požehnán) S odkazem vnitřní smysl tohoto verše se snažit pochopit, ...?


1. Jméno čtyři obvodu toto mapování 5 Behinot. Keter (tip písmena Jod) a čtyři Behina Chochmah, Bina, ZA a Malhut respektive 4. dopisy. Jedná se o univerzální systém, na kterém vesmír.


2. Shmi - My Name. V jednom provedení Vyskoč * (Jeho jméno - to je, Stvořitel) je narážka na přání (Ratzon v hebrejštině). Vyskoč Ratzon a mají stejné gematria. Je název, který je tvůrcem touha - propůjčit na stvoření. Ale pro to, že je nutné, aby se dosáhlo vytvoření podobnosti vlastností s Stvořitele.


3. Bnei Yisrael - Izraelci. Co je Izrael v plánu duchovní práce a proč jeho syny, a ne sám - jak jsme již několikrát studovali, Izrael je Yashar Leelo (někdo, kdo ví, hebrejština budou snadno pochopit tento výpočet). To je „přímo Bohu“. Yisrael se nazývá stupeň, na kterém jsou všechny lidské tužby zaměřen Tvortsu.- Sons, Bnei slovo může být nahrazen Ben Bar (syn, potomek). Je to od slova Beria (způsobuje). Slovo Briah uvedeným třetím světů v řetězci. Tento krok v Seder Ishtalshelut Bean (o sestupu světů), a vlastnost Bina je odevzdání, nazývá Ohr Hassadim (lehký zpětný ráz Opravy a touhu přijímat). A pak Ohr Hassadim, učíme se z těchto slovech verše.


4. A já ti žehnej - to znamená, že budu vám požehnání. Je to požehnání v hebrejské Bracha. A to je Hassadim. To je podrobně vysvětleno v Kabalistical komentářů na epizody, ve kterém si přeje Jacob požehnání (Bracha, chasadim Hor) a Ezau prvorozenství (Behor, Op Chochmah Light Účelem vytvoření). Písmena jsou stejné, ale pořadí se liší. Výsledkem je, že Jacob přijímá a Bracha a Behor - tedy s ohledem na cíl v oděvu světla zpětného rázu a oprav. V opačném případě se s ohledem na cíl nemůže být poluchit.Podvedem výsledek. Uvědomovat touhu potěšit Stvořitele vytvořili ty, kteří hledají ho, musí nejprve najít lehké přiznání.


A co zbytek? K dispozici je široká cesta pro masy. - cesta utrpení **


Poznámka:


* Mezi Shmi (My Name) a Vyskoč (jeho jméno), tam je rozdíl v jednom dopise. V prvním případě se Jod (gematria 10) ve druhé - Vav (gematria 6). Ten je kompletní Partzuf, skvělý stav, v němž se nachází všechna plavidla, že jsou nepoškozené a jsou stále dluží na ně Light. Šest je stupeň 6 Sefiros ZA, šest konce bez hlavy (Vav Ktsavot BLI Roche). Jedná se o „zkrácená“ Partzuf - má méně světla Vasa a to vše je kvůli návratu. Světelné Cíle mnohem vyšší světla účinnost, protože patří k Creator, a druhou pro vytvoření. Když se vrátí a oslaveni v každém případě, je to jen nástroj, nikoli cíl (cíl - právo na získání, tedy nikoli kvůli sobě samému). Vytvořil také chtějí vychutnat vytváření a jedná o dodržování určitých pravidel. Ty. Vrátí první, která klade s ohledem na cíl a výsledný výnos kvůli Stvořiteli. Je to jako host, který připravil mistr, ne proto, že chce jíst, a kvůli touze dát potěšení pohostinné majitele. A dobře na to, co je majitel spokojený.


** ale pak se všichni trpí stejně! Dokonce i velcí světci, mučedníci se stalo .. Jak se o tom? Odpověď: Tóra nezaručuje bezbolestnou cestou hmotné existence. Kromě toho Torah pravidelně vrhá muž zády, ukazuje jeho skutečný a jeho nezáviděníhodné pozici. Vrhá do povědomí zla (Aracati Pa). Ano i materiál neštěstí se často stávají věrnými společníky služebníků Stvořitele. A to z dobrého důvodu. Pak mluvíme o vnímání toho, co se děje. Spravedlivý věří (a vidět), že všechno se děje pro dobro duší, a pokud ano, pak není důvod trpět.